Wie zijn wij...

Mijn naam is Bert. Ik ben een creatieve duizendpoot die geen moment kan stilzitten. Zowel fysiek als mentaal. Mijn hoofd staat nooit stil. Bijna dag en nacht denk ik na over nieuwe materialen en projecten. Als er iets nieuw in mijn hoofd zit kan ik niet wachten om het effectief te gaan uitwerken.

Van maandag tot zondag ben ik bezig met dit bedrijf. Zowel in mijn atelier als op verplaatsing.

Wanneer ik niet aan het werken ben, zie je me ongetwijfeld bij mijn vriend, petekind, mijn ouders of vrienden. Tussen al het werken door kan ik echt enorm genieten van een feestje, etentje of een relax dagje in mijn gezellig huisje.

Bert's Creations is een bedrijfje die ik (Bert De Coker) volledig zelf heb opgebouwd... Super gek, want ik had zelf nooit gedacht dat ik dit in mijn mars had... Vroeger had ik altijd het gevoel dat ik niets kon. Maar, ik had grote dromen die ik wilde waarmaken. Mijn grote droom was mijn eigen zaak. En kijk nu, ik leef mijn eigen droom!

Mijn bedrijfje run ik bijna volledig zelf! Maar, ik heb gelukkig heel wat hulp van mijn vriend en mijn ouders tijdens de drukke dagen.

Graag een beeld over wie wij zijn? bekijk gerust even de foto's hieronder.

Bert's Creations achter schermen