Levering en retourbeleid

Verzending

Als u besteld voor minimaal € 100 of meer en verkiest voor verzending binnen België, zullen geen verzendkosten in rekening worden gebracht.

Indien u een bestelling plaatst waarbij de levering buiten België/ binnen EU moet worden verzonden, krijgt u gratis verzending vanaf een besteding van minimaal € 200.

Wanneer u een bestelling plaatst waarbij de levering buiten de EU moet worden verzonden zal voor welk totaalbedrag ook, € 35 verzending in rekening gebracht worden.

  • verzending binnen België: € 6,50

  • Verzending buiten België/ binnen Europa: € 20

  • Verzending buiten Europa: € 35

Bert’s Creations verkoopt 90 % handgemaakte artikelen. We doen ons best om de verzendtijd tot een minimum te beperken. Hou rekening met 30 dagen levertermijn na de aankoop. In sommige gevallen kan uw pakket sneller dan 30 dagen bij uw thuis geleverd worden.

Afhalen

Dit zijn de voorwaarden:

  • plaats je online bestelling via de webshop en betaal deze

  • kies voor de leverwijze 'afhalen'

Afhalen kan van zodra je een bevestiging hebt ontvangen dat je bestelling klaar staat. In de bevestiging delen we het adres voor ophaling met nodige extra info.

Retour/ omruilen van onze artikelen.

Onze artikelen kunnen enkel geretourneerd/geruild worden wanneer deze beschadigd zijn.

Gepersonaliseerde artikelen of op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd of omgeruild.

Kleine onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen optreden als gevolg van natuurlijk hout, dit is geen reden voor retournering.

Schade/Fout of tekort

Indien er schade of een fout/tekort is bij de levering dient de consument dit te melden binnen de 5dagen na aflevering van de goederen met duidelijk fotomateriaal en vermelding van ordernummer. Zonder deze informatie wordt geen gevolg gegeven aan een klacht.

Alle bedrukte artikelen dienen ook op juiste manier onderhouden te worden, als u de materialen fout wast, strijkt of droogt in de droogtrommel dan is dit volledig uw verantwoordelijkheid. Hebt u vragen in verband met onderhoud van uw bedrukte artikelen, dan kan u ons altijd contacteren per mail of gebruik onze WhatsApp knop.